Bejelentéshttp://utolsoremeny.5mp.eu
A siker egyik záloga, az akaraterő...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Egy kritikus anyagi helyzetben lévő Magyar család kér segítséget. Feleségemmel együtt tisztességesen dolgozunk minden nehézség mellett is. 2003 elejétől vagyunk együtt, azóta rendezzük közösen az életünk. 2004 januárjában született meg közös gyermekünk, aki idén januárban tölti a hetedik életévét. Mozgalmas életünk volt idáig. A szülői házamban kezdtük meg közös életünket. Sajnos a szomszéd házban lakó idős néni halála miatt a szomszéd ház eladó lett. Problémás család vásárolta meg a kis házat. Néhány hónap után a nyugalmunk érdekében költöznünk kellett. Segítő szülői hátterünk nem volt. Minden nehézséget egyedül kellett megoldanunk. Volt néhány albérletből-albérletbe való költözés, és több munkanélküli időszak is. Ezekben az esetekben a megélhetésünk miatt több-kevesebb hitelt kellett felvennünk, amiből részben a meglévő hiteleinket törlesztettük, részben pedig a napi megélhetésre fordítottuk. Az elmúlt évek kényszerű hitelfelvételei miatt adósságcsapdába kerültünk. A jelenlegi alkalmazotti béreinkből az albérlet, rezsi kifizetései után már szinte nem marad pénzünk a megélhetéshez. Váratlan kiadás esetén pedig késve tudjuk befizetni a különböző számlákat. Így alakult ki az a helyzet, hogy jelenlegi albérletünkben több havi bérleti díjjal, és rezsi hátralékkal el vagyunk maradva. December közepén pedig egy bírósági felszólítási is érkezett melyben közölték, hogy amennyiben nem fizetjük ki 15 napon belül egy összegben az egyik hitelünket akkor bérletiltást fognak alkalmazni. Jelenlegi helyzetünkben, segítség nélkül már nem tudjuk elkerülni az utcára kerülést! Abban az esetben pedig a munkahelyünket is elveszítjük.  Gyermekünkkel az utcáról nem lesz visszatérés. Nagycsoportos óvodás, szeptembertől kezdené az általános iskola első osztályát. Egészséges, ápolt, értelmes, okos gyermek. Tragédia lenne, ha így kellene befelyeznünk.


Közben újabb nehézséget kapunk az élettől. A feleségemnek 2007-ben visszér műtétre volt szüksége. Sajnos a műtét utáni javulás elmaradt. Lassan, fokozatosan, de romlik a lába állapota. Fekvésre, és ágynyugalomra lenne szüksége, de a munkája miatt nem teheti meg. Egészségügyi dolgozóként tisztában van vele, hogy mennyire súlyos a helyzete.Még csupán 29 éves, de már attól retteg, nehogy az életébe kerüljön. Az ő fizetésére is szükség van, hogy hétről-hétre létezni tudjunk. Mindennap fájó lábbal indul dolgozni, néha sírva, a fájdalomtól, de megy amíg le nem esik a lábáról, mert akkor teljesen ellehetetlenülünk. Jelenleg mindketten alkalmazottként bérből, és fizetésből élünk nagyon szűkösen. A jelenlegi alkalmazotti bérünk megélhetéshez nagyon kevés, támogatáshoz, segélyhez viszont nagyon sok. Nagyon szépen kérek minden jó érzésű embert, hogy aki tud, segítsen anyagilag. Minden Forint nagy segítség! Aktív BAR-osként a bankok alapból elutasítanak.


Tisztességes magánszemély vagyok. A kisfiam jövőjét szem előtt tartva próbálom megvalósítani a tervem. Több biztos lehetőségem lenne, de ezekhez kezdő tőke szükséges, ami nekem nem áll rendelkezésemre. Ingatlan, vagy egyéb nagy értékű tulajdonom nincs, amit pénzzé tudnék tenni. Kérem, ha bárki tud segíteni, az jelentkezzen!


2005-ig nekem is volt kertes családi házam, amit elveszítettem, de mivel nem volt látványos az elvesztés, így nekem senki nem gyűjtött támogatásokat. Az én problémám nem közlik a rádiós és televíziós csatornák. Mivel korlátozottak a lehetőségeim így a magam erejéből kell találnom olyan embereket akik érdemben tudnak segíteni.


Magánszemély, vállalkozó, egyesület, bárki aki anyagilag segít, mindenkinek visszafizetem a segítségét!


Segítség nélkül nem lesz tovább...


Tisztességesen szeretném rendbe tenni az életünket. Szeretném visszafizetni a banki tartozásaimat, és egy olyan személyszállítási vállalkozást elindítani, amivel fenn tudom tartani a családom tisztességesen. Van egy hét éves kisfiam, aki erőt ad ebben a nehéz, kilátástalan helyzetben.
Én egy káros szenvedélyektől mentes, egészséges, 40 éves férfi vagyok. Bírok, tudok dolgozni, és vannak terveim!  Célom, kilépni az alkalmazotti létből, és vállalkozóvá válni. Tudom, és hiszem azt, hogy vállalkozóként még akkor is el tudom tartani a családom, ha a feleségem már nem lesz munkaképes, és egyáltalán nem lenne jövedelme.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!